Menü Kapat

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

“KIRKLARELİ”

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve derneğimiz iş birliği ile 18.12.2023 tarihinde düzenlenen “Yoğun Bakım Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” gerçekleştirilmiştir.

Sempozyum’a; “Kırklareli Vali Yardımcısı, Kırklareli İl Sağlık Müdürü, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Trakya Bölgesi sağlık kamu ve özel kurumları Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, kamu ve özel sektörde görev yapan meslektaşlarımız” yoğun bir ilgiyle katılım sağlamışlardır.

Sempozyumun açılış konuşmaları; Dernek Başkanımız Dr. Hem. Ebru KIRANER, Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan TUNCER, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ayhan TOSUNOĞLU tarafından yapıldı.

Sempozyum panellerinde Kırklareli EAH Başhekimi Uzm. Dr. Ayhan TOSUNOĞLU, Kardiyoloji Prof. Dr. Murat GENÇBAY, Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Selman KARADAYI, Anestezi ve Reanimasyon Uzm. Dr. Arda IŞIKER, Dr. Öğr. Üyesi Figen DIĞIN, Dr. Öğr. Üyesi H. Banu KATRAN oturum başkanları; Dr. Öğr. Üyesi Selman KARADAYI, Dr. Hem. Ebru KIRANER, Dr. Öğr. Üyesi Nurgül ARPAĞ, Dr. Öğr. Üyesi H. Banu KATRAN, Dr. Hem. Semine AYDOĞAN, Uzm. Hem. Aycan KELEZ YAYIK, Uzm. Hem. Duygu GÜNDÖNDÜ KARS, Uzm. Hem. Tülay YAKUT, Hem. Berna ÇALIK, Hem. Dilek MUT ve Mihriban HANÇER konuşmacı olarak katılmışlardır.

Sempozyum’un gerçekleştirilmesinde büyük emek harcayan Kırklareli EAH Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem ARIKÖK’e, Kırklareli İl Yöneticilerine, katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza ve sponsorluklarıyla destek veren tüm firma yetkililerine teşekkür ederiz.