Menü Kapat

Eskişehir Sağlık,Uygulama ve Araştırma Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü ve derneğimiz işbirliğiyle düzenlenen “Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumu” ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Sempozyum, Sempozyum Başkanı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık,Uygulama ve Araştırma Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Uzm. Burçin DANACI’nın açılış konuşmasıyla başladı. Dernek Başkanımız Ebru KIRANER, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık,Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL ve Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ’ın konuşmasıyla devam etti.

Yoğun Bakım Enfeksiyonlarının Önlenmesi ve Yönetimi, Basınç Yaraları ve Önlenmesi, Yoğun Bakımda Kanıt Temelli Uygulamalar, Resüsitasyon Sonrası Bakım ve Yoğun Bakım Ünitelerinde Ergonomi Konulu panellerin olduğu sempozyum gün boyu devam etti.

Yoğun bakım hemşireliği alanında güncel bilgi ve yaklaşımların paylaşılarak farkındalık yaratılması amaçlanan sempozyuma katılımlarından dolayı Türk Hemşireler Derneği Eskişehir Şubesi Yönetim kuruluna ve üyelerine , başta Eskişehir,Kütahya şubeleri olmak üzere Öğrenci Hemşireler Derneği üyelerine teşekkür ederiz.

Fotoğraf Galerisinin Tamamına Ulaşmak için Tıklayınız…

Haber Linkleri

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
ESOGÜ’DE YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ
ESOGÜ’de Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumu
Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumu